Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταδίωξη κλοπιμαίου οχήματος. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρια.
 
Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στις 6.50 καταγγέλθηκε από 24χρονο ότι κλάπηκε το διπλοκάμπινο όχημα του, ενώ ήταν σταθμευμένο δίπλα από την οικία του, στο Ζακάκι.
 
Αμέσως ενημερώθηκαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού, ενώ μέλη του ΤΑΕ μετέβηκαν στη σκηνή για εξετάσεις.
 
Γύρω στις 10.30, το κλοπιμαίο όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή της κοινότητας Ερήμης και έγινε προσπάθεια ανακοπής του, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.
 
Στην περιοχή κλήθηκαν και άλλα περίπολα και τελικά το όχημα ανακόπηκε στο Τραχώνι, ενώ ο οδηγός εξήλθε από αυτό και άρχισε να τρέχει, για να συλληφθεί τελικά από μέλος του αστυνομικού σταθμού Επισκοπής.
 
Σχετικά ενημερώθηκε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα της οποίας εμπίπτει η περιοχή και οδήγησε τον ύποπτο στα γραφεία της.
 
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 45χρονο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και δυο μαχαίρια, ενώ ακολούθως παραλήφθηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.
 
Το κλοπιμαίο όχημα ελέγχθηκε επιστημονικά και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
 
Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο ύποπτος φέρεται να ενέχεται και σε άλλες κλοπές οχημάτων που διαπράχθηκαν πρόσφατα στη Λεμεσό και αύριο οδηγείται στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ