Μετά από καταγγελία της μητέρας του 23χρονου συλληφθέντα για ανθρωποκτονία με θύμα την αδελφή του στα Κλαυδιά, προέβη στην κατάσχεση κυνηγετικών όπλων από την οικία της οικογένειας η Αστυνομία στα τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη αστυνομική πηγή.

Όπως ανέφερε στον Σταθμό μας αστυνομική πηγή, η καταγγελία από τη μητέρα του 23χρονου στην Αστυνομία έγινε ωστόσο, επειδή την είχε απειλήσει ο σύζυγος της και δεν σχετίζεται με τον γιό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κυνηγετικά ανήκαν στο πρόσωπο που είχε καταγγελθεί, ενώ ο 23χρονος γιός δεν είχε δώσει οποιαδήποτε αφορμή ως τότε για να προχωρήσει η Αστυνομία στον όποιο χειρισμό σε σχέση με το στρατιωτικό του όπλο.

Η ίδια πηγή επισήμανε πως υπάρχουν ρητές οι οδηγίες της Εθνικής Φρουράς, για τον χειρισμό των τυφεκίων από τους εφέδρους και συγκεκριμένα πώς μοιράζεται σε τρία μέρη και φυλάγεται.

Δυστυχώς, ο 23χρονος όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε όχι μόνο δεν τηρούσε τις οδηγίες της ΕΦ, αλλά ακόμη και βάσει των ισχυρισμών του, το συναρμολογούσε και το καθάριζε έμφορτο μέσα στο σπίτι.