Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 31χρονης, Κατερίνας Πεκρή, η οποία έσβησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έπειτα από επιπλοκές που αντιμετώπισε κατόπιν επέμβασης σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας.
Από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους, στην παρουσία του ιατροδικαστή της οικογένειας, Πανίκου Σταυριανού, δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της και ως εκ τούτου λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο ο πατέρας της 31χρονης που έσβησε το περασμένο Σάββατο, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προέβη σήμερα το πρωί σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια.
Όπως αναφέρει ο πατέρας της στην καταγγελία του, η άτυχη Κατερίνα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις 7 Οκτωβρίου και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για εννέα μέρες, αφού παρουσίασε επιπλοκές έπειτα από επέμβαση στο γαστρικό μανίκι, στην οποία είχε υποβληθεί κάποιες μέρες προηγουμένως, στην ιδιωτική κλινική.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να την κρατήσουν εν ζωή, η 31χρονη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.
Η 31χρονη, καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά.