Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνομένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το οκτάχρονο αγοράκι που δέχθηκε δαγκώματα από σκύλο ή σκύλους το πρωί, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό Ο οκτάχρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Λευκωσία, μετά από εξέταση που έτυχε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Ο επιστημονικός διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Χρήστος Μηνά, ανέφερε πως «το παιδί που φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, χρήζει χειρουργικής επέμβασης κι αυτή θα γίνει μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό, από τις οποίες, μέχρι στιγμής ξεκαθάρισε ότι το οκτάχρονο βρισκόταν με άλλο παιδί σε ανοικτό χώρο που φιλοξενεί κυνηγετικά σκυλιά σε κλουβιά, και σε κάποια στιγμή, σκύλος ή σκύλοι του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Σημειώνεται ότι στο χώρο εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ένας σκύλος που έτυχε εξέτασης, χωρίς να εντοπιστεί σε αυτόν μικροτσίπ και διερευνάται εάν ο συγκεκριμένος σκύλος σχετίζεται με το περιστατικό.
Το ενδεχόμενο τα σκυλιά να είναι αδέσποτα διερευνάται από τις Αρχές Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθώς «ο σκύλος που επιτέθηκε στον 8χρονο είναι επιθετικός. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης τον εντοπίσει καλείται να ενημερώσει αμέσως την Αστυνομία. Σύμφωνα με περιγραφή, είναι πιθανόν ράτσας ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ, χρώματος ΚΑΦΕ με ΜΑΥΡΟ και σύμφωνα με μαρτυρία, έχει αίματα στο κεφάλι και στο σώμα του».