Έκκληση της Αστυνομίας προς το κοινό να μην αφήνει εντός οχημάτων χρήματα ή αντικείμενα αξίας, με αφορμή την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Λεμεσό.
 
Η καταγγελία έγινε σήμερα στο ΤΑΕ Λεμεσού από 51χρονο, σύμφωνα με την οποία, κλάπηκε τσαντάκι από το τύπου βαν όχημα του, που είχε αφήσει ξεκλείδωτο, για περίπου μισή ώρα, σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.
 
Μέσα στο τσαντάκι χειρός, το οποίο περιγράφεται ως ανδρικό, δερμάτινο, μαύρου χρώματος, υπήρχαν 21,450 ευρώ, μία επαγγελματική και μία κανονική άδειας οδήγησης, τέσσερις τραπεζικές επιταγές και δύο τραπεζικές πιστωτικές κάρτες.
 
Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, προτρέπει το κοινό, οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, όπως ουδέποτε αφήνουν εντός του οχήματός τους, ακόμη κι όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.
 
Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ