Επί ποδός εξακολουθούν να βρίσκονται οι διωκτικές αρχές σε Λεμεσό και Λευκωσία, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών των δύο δολοφονιών που συγκλόνισαν την Κύπρο.

Οι δολοφονίες του Θανάση Καλογερόπουλου και του Αλέξη Μαυρομιχάλη έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό στην αστυνομία και καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών.

Στη Λεμεσό, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και στην οποία φαίνονται δύο άτομα να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και να απομακρύνονται από το σημείο στη Γερμασόγεια, όπου έκαψαν το κλοπιμαίο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στη δολοφονία, φτάνουν συνεχώς πληροφορίες για τους επιβαίνοντες.

Η αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για ταυτοποίηση των δραστών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Πάντως. η ειδική ομάδα που εξετάζει εικόνες που λήφθηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, συνεχίζει τις προσπάθειες της για εντοπισμό και άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Από τo ΤΑΕ Λεμεσού έχουν περάσει πέραν των είκοσι προσώπων, μεταξύ αυτών και από το περιβάλλον του Καλογερόπουλου, ώστε να διαφανεί κατά πόσο τον τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές για τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε, αφού ουδείς ανέφερε πως το θύμα είχε εκφράσει οποιεσδήποτε ανησυχίες ή φόβο.

Όσον αφορά στη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη. παρά τις έρευνες, μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε κάτι που θα οδηγήσει στο δράστη ή τους δράστες.

Ο κάλυκας που βρέθηκε στην σκηνή του εγκλήματος στάληκε σήμερα για βαλλιστικό έλεγχο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, δεν προέκυψε οποιοδήποτε στοιχείο και οι έρευνες συνεχίζονται.