Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων της κοινής ανακριτικής ομάδας των ΤΑΕ Λευκωσίας και Λεμεσού, για την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Πρόκειται για τον δεύτερο ύποπτο που συλλαμβάνεται σε σχέση με την υπόθεση, που αφορά στην απαγωγή με σκοπό το φόνο, καθώς και στον εμπρησμό του οχήματος του ελλείποντα, το οποίο εντοπίστηκε καμένο, την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο.

Ο πρώτος ύποπτος, ένας 25χρονος, τέθηκε προχθές, Δευτέρα, υπό 8ήμερη προσωποκράτηση, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η ανακριτική ομάδα, ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο θεάθηκε ο 31χρονος.

Συγκεκριμένα και όπως είχε δηλώσει ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ο 31χρονος θεάθηκε για τελευταία φορά να αναχωρεί από την οικία του μαζί με τον 25χρονο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του.

Οι δυο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, φαίνεται να είχαν τόσο προσωπικές, όσο και οικονομικές διαφορές, αφού, μεταξύ άλλων, ο 25χρονος είχε καταγγείλει, τον περασμένο Μάρτιο, στο ΤΑΕ Λάρνακας, ότι ο 31χρονος του είχε επιτεθεί και του πήρε χρηματικό ποσό 100 χιλιάδων ευρώ αλλά και άλλα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο 25χρονος, είχαν εντοπιστεί 69 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο στον 2ο ύποπτο.

Ως εκ τούτου, εναντίον του 36χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε στη Λευκωσία, συνελήφθη και ανακρίνεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ