Στη σύλληψη ενός Ρουμάνου ηλικίας 64 ετών, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία, σε σχέση με τον άγριο φόνο της  Liliana Niteanu, 55 ετών  από τη Ρουμανία.  Η άτυχη γυναίκα φέρεται να διέμενε στο εγκαταλειμμένο σπίτι, όπου εντοπίστηκε χθες το πτώμα της.  Η αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης. 

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι ο 64χρονος συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας.  Για την υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο. 

Το σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε χθες στις 16:20 χθες το απόγευμα. Η άτυχη γυναίκα  έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για την Liliana Niteanu, 55 ετών, από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής στη σορό της 55χρονης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο θάνατος της επήλθε από αιμοραγγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων από νύσσον και τέμνον όργανο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος είναι ένα από τα δύο άτομα που φέρονται να διέμεναν με την άτυχη γυναίκα στο σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρή.