Στη σύλληψη 30χρονου οδηγού, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, η οποία προκάλεσε και τον τραυματισμό έξι προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό χθες βράδυ.

Ο 30χρονος οδηγός, με συνοδηγό 18χρονο και συνεπιβάτη 16χρονο, εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή Τραχωνίου και δεν σταμάτησε σε σήμα των Αστυνομικών των βρετανικών βάσεων. Μάλιστα, οδήγησε το όχημα του πάνω στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο αστυνομικό όχημα.

Οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση και ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή Ύψωνα και στον κάθετο δρόμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο 30χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδηγούσε αντίθετα από την κανονική πορεία των οχημάτων.

Ακολούθως συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 22χρονη, καθώς και με άλλα δύο περιπολικά. Από την τελευταία σύγκρουση, το όχημα του 30χρονου κατέληξε σε πεζοδρόμιο και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός συνελήφθη, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει δείγμα για έλεγχο αλκοόλης και ναρκωτικών.

Όλοι οι τραυματίες αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, έλαβαν εξιτήριο. Τραυματίστηκε και ο 30χρονος οδηγός ο οποίος φέρει κάταγμα στο χέρι.