Στη σύλληψη μιας 30χρονης , συνεργάτιδας της 41 ετών γυναίκας που τελεί υπό κράτηση σε σχέση με απάτη για χορηγίες προέβη η αστυνομία Λεμεσού.  Το ποσό της απάτης αυξάνεται καθημερινά αφού περισσότεροι πολίτες φαίνεται να εξαπατήθηκαν.  Το ποσό που αποσπάστηκε αυξάνεται καθημερινά αφού αυξάνονται και οι πολίτες που καταγγέλλουν εξαπάτηση τους.  Η 41 ετών γυναίκα τελεί υπό κράτηση ως ύποπτη  σε σχέση με υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, στη Λεμεσό.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν το απόγευμα στη σύλληψη 30χρονης  σε σχέση με την υπόθεση, ύστερα από μαρτυρία ότι εμπλέκεται στην απάτη. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης της. Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες έχουν ανέλθει στις 22 με το ύψος του ποσού της απάτης να ξεπερνά περίπου τις ενενήντα χιλιάδες ευρώ. 

Η ύποπτη φέρεται να έταζε στου παραπονούμενους ότι θα υποβάλει αιτήσεις για να εξασφαλίσουν χορηγίες από διάφορα σχέδια και ενεργειακά προγράμματα του Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας καθώς και επιχορηγήσεις για ανακαίνιση οικιών στην ύπαιθρο.

Εναντίον των δυο γυναικών διερευνάται υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες.