Στη σύλληψη  27χρονου από τη Γεωργία προέβη πριν από λίγο η αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου. Ο ύποπτος επιχείρησε να ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου του είναι απαγορευμένη  η είσοδος από τις αρχές της γειτονικής χώρας.  Στην κατοχή του εντοπίστηκαν πλαστά έγγραφα και θεωρείται ύποπτος για διασυνδέσεις με τρομοκράτες.

Ο 27χρονος συνελήφθη ενώ βρισκόταν εντός του αεροπλάνου με προορισμό το Ισραήλ. Κινήσεις του  και κάποια αντικείμενα που είχε την κατοχή του κίνησαν τις υποψίες  επιβατών πριν την απογείωση. Ενημερώθηκε σχετικά το προσωπικό του αεροπλάνου και ο πιλότος ειδοποίησε  τις αρχές του αεροδρομίου και την αστυνομία,  μέλη της οποίας μετέβησαν στο αεροπλάνο και  ερεύνησαν το νεαρό. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν πλαστά έγγραφα που σχετίζονται με το Ισραήλ, έτσι συνελήφθη και ανακρίνεται.  

Όπως διαπιστώθηκε ο 27χρονος είχε επιχειρήσει να ταξιδέψει στο Ισραήλ και τον περασμένο μήνα, ωστόσο  αυτό δεν έγινε κατορθωτό αφού οι Ισραηλινές αρχές δεν του το επέτρεψαν καθώς θεωρείται ύποπτος για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.  Για τη σύλληψη του έχουν ενημερωθεί οι Ισραηλινές αρχές, ο δε ύποπτος ανακρίνεται στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου.