Οι Σωτήρης Σιαπάνη και Οδυσσέας Σαββίδη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley  U20 που γίνεται στο Μπρνο της Τσεχίας με τον καλύτερο τρόπο, αφού στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης κέρδισαν τους Ούγγρους Streli και Mikulass Koch με 2-1 σετ. Επόμενος αγώνας για τους συμπατριώτες μας πετοσφαιριστές σήμερα απέναντι στους Μολδαβούς Maka και Κorsakov.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης:

Τo πρώτο βήμα για τη διάκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley  U20 που άρχισε την Πέμπτη στο Brno της Τσεχίας έγινε από τους Σωτήρη Σιαπάνη και Οδυσσέα Σαββίδη.

Τα παιδιά του Γιάννη Πετρούδη κέρδισαν για τον 7Ο Όμιλο τους Ούγγρους Streli και Mikulass Koch με 2-1 (21-14, 16-21, 16-14 σε 44’.

Την Παρασκευή στις 11:10 θα αγωνιστούν σε κρίσιμο αγώνα με τους Μολδαβούς Maka και Κorsakov ενώ στις 18:40 παίζουν με τους Ελβετούς Dillier/Colomp.

Πετρούδης: «Ισορροπημένος ο Όμιλος μας»

O Oμοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Πετρούδης μιλώντας για την προσπάθεια των παιδιών ανέφερε ότι: «Τα πρώτα παιχνίδια κάθε μεγαλης διοργάνωσης κρύβουν πάντα μια σχετική νευρικότητα και απώλεια ρυθμού, για όλες τις ομαδες σε όλα τα σπορ. Εμείς κρατήσαμε στα κρίσιμα σημεία την υποδοχή μας και με την βοήθεια της ποιότητας της πάσας του Σωτήρη και τον Οδυσσέα στην επίθεση καταφέραμε να βγούμε νικητές από μια μάχη πόντο – πόντο με την Ουγγαρία με 16-14 στο tie break».

Ο κόουτς τόνισε ότι «Ο όμιλος μας είναι πολύ ισορροπημένος. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε επίπεδο και διεκδικούν όλες την πρόκριση στην επόμενη φάση με τις ίδιες πιθανότητες. Αυτό φαίνεται και από το άλλο παιχνίδι του ομίλου μας στο οποίο η Ελβετία από το 1ο γκρουπ κατάφερε να κερδίσει στo tie break με μεγάλη δυσκολία 20-18 τη Μολδαβία από το 4ο γκρουπ. Αύριο το πρωί για εμάς ο αγώνας με τους Μολδαβούς είναι πλέον αυτό που έχουμε μπροστά μας να αναλύσουμε και έτσι θα συνεχίσουμε.. παιχνίδι – παιχνίδι και πόντο – πόντο».