Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με την πρωτοφανή ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε πρώην εστιατόριο στη Λεμεσό.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι μαρτυρίες των παρευρισκόμενων. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι έχουν ληφθεί αρκετές καταθέσεις, ενώ δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες προς τους ανακριτές της ειδικής ομάδας που συστάθηκε.
«Έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια που έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, ευελπιστώντας ότι θα εντοπίσουμε και μαρτυρία που θα αποκαλύπτει τους δράστες», είπε ο κ. Ανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι η γκανγκστερική ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποστατικό που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, ζητώντας από τους τριάντα παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα. Εν συνεχεία τους έδεσαν τα χέρια και τους λήστεψαν, αποσπώντας ακριβά προσωπικά αντικείμενα. Οι τέσσερις τράπηκαν ακολούθως σε φυγή.