Δήμος Λεμεσού

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννης Αρμεύτης έχει εκλεγεί νέος δήμαρχος Λεμεσού με ποσοστό 48,5%, έναντι 43,3% που έλαβε ο Νίκος Νικολαΐδης. Αντιδήμαρχος Λεμεσού εξελεγη ο Δήμος Κατσιης με ποσοστό 44,6%, ενώ αντιδήμαρχος Μέσα Γειτονιάς ο Μάριος Πρωτοπαπάς με ποστο 46%. Στο Δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού έχουν εκλεγεί από το ΔΗΣΥ οι Λούκας Σπαθάρης, Μιχάλης Φελλάς, Σίμος Κουφαλλής, Ανδρέας Νικολάου Κόκκινος, Κώστας Γιάλλουρος, Ευριπίδης Καραϊσκάκης και Αθηνά Σπύρου. Από το ΑΚΕΛ Λοϊζος Μαυρουδής, Μιχάλης Σωκράτους, Απόστολος Ψαράς, Σάρα Αηβαλιώτη, Νικόλ Αβραάμ και Ανθούλα Μενελάου. Από το ΔΗΚΟ Αχιλλέας Λεωνίδου Μιχάλης Μιχαήλ και Κρίστης Δημητρίου. Από το ΕΛΑΜ Ζαχαρίας Αθανασιάδης Χαράλαμπος Νικολαου και Παναγιωτης Ηρακλέους, από τη ΔΗΠΑ Ευαγγελία Παρασκευά και ΕΔΕΚ Χριστάκης Μαχαλεκκίδης, από το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Μαρία Διαμαντίδου και από τους Ενεργούς Πολίτες, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών ο Πρόδρομος Ττοππουζής. Στη Μέσα Γειτονιά εκλέγηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού από τον ΔΗΣΥ η Στέλλα Κοντού, από το ΑΚΕΛ Στάλω Στεφάνου, από το ΔΗΚΟ Κλεάνθης Ραπτόπουλος και από τη ΔΗΠΑ Κώστας Κωνσταντίνου.

Δήμος Δυτικής Λεμεσού

Στο Δήμο Δυτικής Λεμεσου εξελέγη Δήμαρχος ο Παντελής Γεωργίου με 65,1% έναντι 34,9% που έλαβε ο ανθυποψήφιος του Νίκος Σπύρου. Αντιδήμαρχος Ύψωνα εκλέγηκε η Αλέκα Στυλιανού με 51,6%, Ακρωτηρίου Κωνσταντίνου Γεώργιος με 60%, Ασώματος Θεμιστοκλέους Ελένη με 93,1%, Επισκοπής ο Λεύκιος Προδρόμου με 50,2%, Κολοσσίου Λουκάς Γενεθλίου 77,5%, Τραχωνίου Χριστοδούλου Κυριάκος με 32,9%. Χωρίς ανθυπηψήφιο ανακηρύχθηκνα στη θέση του Αντιδημάρχου Ερήμης ο Ανδρέας Αρέστη, Καντού Σοφοκλής Γεωργίου και Σωτήρας Νίκος Νικολάου. Δημοτικοί Σύμβουλοι Ύψωνα εκλέγηκαν, από τον ΔΗΣΥ ο Φάνος Περμανός, από το ΑΚΕΛ ο Σάββας Αγησιλάου, από το ΔΗΚΟ Γιαννάκης Βασιλείου και από το ΕΛΑΜ Γιώτης Παναγιωτου. Δημοτικοι Σύμβουλοι Επισκοπής από το ΑΚΕΛ Παναγιωτης Αθηνή, από το ΔΗΣΥ Μαυρίκιος Μαυρικίου. Στην Ερήμη εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος από την ΕΔΕΚ ο Βάσος Κυριάκου. Στο Κολόσσι από το ΑΚΕΛ η Όλγα Κωνσταντίνου και από το ΔΗΣΥ ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Στο Τραχώνι από το ΔΗΣΥ ο Μιχάλης Περατικός και από το ΔΗΚΟ ο Μάριος Μιχαήλ.

Δήμος Ανατολικής Λεμεσού

Στο Δήμο Ανατολικής Λεμεσού εκλέγηκε ο Κυριακός Ξυδιας με 60,5% έναντι 39,5% που έλαβε ο Κούλλης Τσαγκάρης. Αντιδήμαρχος Γερμασόγειας εκλέγηκε ο Χρίστος Παπαμιχάηλ με 44,6%, Αγίου Αθανασίου ο Μαρίνος Κυριάκου με 56,9%, Αγίου Τύχωνα ο Ηρακλής Ηρακλέους με 56%, στην Ακρούντα ο Νίκος Νικολαϊδης με 46,5%, στο Αρμενοχώρι ο Χρίστος Χάμπου με 42,1%, στη Μαθηκολώνη Αναΐτη Χρυστάλλα με 45%, στη Μουτταγιάκα Παφίτης Νεόφυτος με 49,4% και Φοινικάρια Ρωτής Μάριος με 56%. Στη Γερμασόγεια εκλέγηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον ΔΗΣΥ Δημήτρης Γερμασοΐτης, Δώρος Θεοδώρου και χριστάκης κιτρομιλήδης, από το ΑΚΕΛ Εύρος Δρουσιώτης και από το ΔΗΚΟ Χρήστος Μουζουρίδης και Γιάννης Μαραγκός. Στον Άγιο Αθανάσιο από το ΔΗΣΥ Ανδρέας Παντελίδης, Ανδρέας Διογένους, από το ΑΚΕΛ Άντρη Ζάκου Μιχάλης Κούσουλου, από την ΕΔΕΚ ο Γιαννάκης Ιωάννου, από το ΕΛΑΜ ο Ανδρέας Λυσάνδρου και από τη ΔΗΠΑ ο Βασίλης Σταύρου. Στον Άγιο Τύχωνα από το ΔΗΣΥ ο Δήμος Μενελάου και στη Μουτταγιάκα από το ΑΚΕΛ Χρίστος Τυρίμου, Γιάννα Καρακουλάκη.

Δήμος Πολεμιδιών