Αποσωληνώθηκε και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Παίδων, στο Μακάρειο, μετά από επέμβαση αποκατάστασης των τραυμάτων του, το οχτάχρονο παιδί που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο παιδοχειρουργός Χρίστος Μηνά που τόνισε ότι το παιδί είναι εκτός κινδύνου. Σημείωσε ότι θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για την τελική αποκατάσταση του παιδιού.

Την Τρίτη το απόγευμα έγινε δίωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα παιδοχειρουργών και πλαστικών.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, σε χώρο όπου υπάρχουν κλουβιά κυνηγετικών σκύλων και στον οποίο τα τελευταία εικοσιτετράωρα σύχναζε αγέλη αδέσποτων σκύλων.  

Το παιδί την ώρα της επίθεσης έπαιζε μαζί με τον δίδυμο αδελφό του.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.