Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, στην πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας, στο κέντρο της Λεμεσού. Ένας 19χρονος τραυματίστηκε ελαφρά μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε, με την  Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, ενώ ανακρίνονται διάφορα πρόσωπα για να εντοπιστεί ο δράστης.
 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως γύρω στις  17:00, ένα άτομο ηλικίας 19 ετών, αραβικής καταγωγής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού, τραυματισμένο στον αυχένα, πιθανόν από πυροβολισμό.
 
«Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα περίπολα της Αστυνομίας και αφού εντοπίστηκε η σκηνή, εδώ στην οδό Ανεξαρτησίας, αποκόπηκε και άρχισαν εξετάσεις», είπε και πρόσθεσε πως «φαίνεται ότι προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ 10 με 15 ατόμων αραβικής καταγωγής και ένας εξ αυτών ανέσυρε πυροβόλο όπλο, με το οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε τον 19χρονο».
 
Η κατάσταση της υγείας του τραυματία, συνέχισε, δεν εμπνέει ανησυχία.
 
Σε σχέση με το δράστη, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως στα γραφεία του ΤΑΕ βρίσκονται κάποια άτομα που ανακρίνονται για το περιστατικό, ωστόσο οι εξετάσεις είναι στο αρχικό τους στάδιο.
 
Στη σκηνή δεν εντοπίστηκε πυροβόλο όπλο, ωστόσο εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα ρόπαλο και αριθμός μαχαιριών.
 
Τα κίνητρα της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών διερευνώνται.
 
Την ίδια ώρα, καταστηματάρχες της περιοχής εξέφρασαν την ανησυχία τους, ζητώντας την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.