Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Σωτήρη Τουμάζου από το Κολόσσι, ο οποίος χθες βράδυ ξεψύχησε στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, παρά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο θάνατος του άτυχου 19χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στο αυτοκίνητο του 19χρονου επέβαινε 16χρονη η οποία τραυματίστηκε, χωρίς όμως η κατάσταση της να εμπνέει ανησυχία.

Δεν έδειξε την αιτία θανάτου της 36χρονης η νεκροτομή

Δεν έριξε φως η νεκροτομή στη σορό της 36χρονης μητέρας από την Ουκρανία, που έσβησε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Λεμεσό το περασμένο Σάββατο και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από το σύζυγο της.

Τη νεκροτομή διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι αφού δεν κατέληξαν ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου, έλαβαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως για τον θάνατο της άτυχης 36χρονης.

Σημειώνεται πως η 36χρονη είχε εντοπιστεί νεκρή δίπλα στα παιδιά της σε δωμάτιο του διαμερίσματος που διέμενε, από το 44χρονο σύζυγό της. Μόλις ο 44χρονος διαπίστωσε ότι το θύμα δεν είχε τις αισθήσεις του, ενημέρωσε γείτονα, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε ασθενοφόρο.

Κατά την άφιξη του πληρώματος, εντοπίστηκε ο μώλωπας στον λαιμό της 36χρονης και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές, με μέλη της δύναμης να μεταβαίνουν στο σημείο, να αποκλείουν την σκηνή και να αρχίζουν έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ωστόσο παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λόγω του γεγονότος ότι στον λαιμό της 36χρονης εντοπίστηκε μώλωπες.

Η άτυχη 36χρονη καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.