Σε διπλό εξελίχθηκε το φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, μετά τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου, απεβίωσε γύρω στα μεσάνυχτα και ο 52χρονος Μιχάλης Μιχαήλ, ο οποίος δέχτηκε μαχαιριές έξω από μπυραρία στον Ύψωνα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δύο άντρες φέρεται να δέχθηκαν τα κτυπήματα από μαχαίρι μετά από λογομαχία 43χρονου φίλου τους με τους φερόμενους δράστες.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 49χρονου και 54χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου που διέταξε την κράτησή τους για περίοδο οκτώ ημερών, σε σχέση με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, τα κίνητρα φαίνεται να αποδίδονται σε διαφορές που είχε ένας εκ των υπόπτων με τον 43χρονο, που φέρεται να κτύπησε τον αδελφό του, πριν από περίπου 15 μέρες, μετά από αντιπαράθεση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται καθώς αναμένεται να ληφθούν πέραν των 50 καταθέσεων από φιλικά πρόσωπα των θυμάτων και των υπόπτων. Επίσης, αναζητούνται τα φονικά όπλα αλλά και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Αναμένεται ακόμη να γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων.