Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό 32χρονου που απέδρασε χθες βράδυ από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας .

Συγκεκριμένα ο 32χρονος ζήτησε τσάι από τα μέλη της Αστυνομίας και , όταν ο αστυνομικός πήγε να του δώσει το τσάι, αυτός τον έσπρωξε και βγήκε εκτός κελιού και ακολούθως κατάφερε να βγει εκτός του σταθμού από το παράθυρο της κουζίνας.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.