Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται άνδρας αραβικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με σκεπάρνι σε αστυνομικό, συνάδελφος του οποίου έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και τραυμάτισε τον ύποπτο στα πόδια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στο χωριό Απαισιά της Επαρχίας Λεμεσού, όταν οι δυο αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού Λάνιας κλήθηκαν να εντοπίσουν πρόσωπο που προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα.
 
Όταν ο ύποπτος εντοπίστηκε στον χώρο διαμονής του, φέρεται να επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό με σκεπάρνι, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός, στην προσπάθειά του να αμυνθεί και να προστατεύσει τον τραυματία συνάδελφό του, έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, πυροβολώντας τον ύποπτο στα πόδια.
 
Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο ύποπτος, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.  Στον πρώτο έγινε συρραφή τραυμάτων στο πρόσωπο και δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο. Ο ύποπτος εισήχθη στο χειρουργείο καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στον μηρό και, αν και σοβαρή, η κατάσταση του κρίνεται εκτός κινδύνου.
 
Εναντίον του αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.