Σε τροχιά υλοποίησης έχουν τεθεί η εκπόνηση των μελετών και η αναβάθμιση της Λεωφόρου Κολωνακίου-Σπύρου Κυπριανού στους δήμους Αγ. Αθανασίου και Γερμασόγειας που θα περιλαμβάνει κατασκευή διαχωριστικής νησίδας, έργο που για χρόνια βρισκόταν στις καλένδες.

Ο δρόμος για να προχωρήσει το έργο, άνοιξε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Αθανασίου που συνένεσε στην προσωρινή  διαμόρφωση του δρόμου, που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών, κάτι που είχε πράξει εδώ και καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασόγειας.

Όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 ο δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς, υπάρχει ήδη εκτίμηση του κόστους του έργου γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος έχει αναφέρει στις τοπικές αρχές πως θα δώσει οδηγίες να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες εκτέλεσης του.

Ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου δήλωσε στο Κανάλι 6, πως αναμένουν εντός του 2022 να ξεκινήσει το έργο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.