Το εμβολιαστικό κέντρο στην Κρατική έκθεση – σημείο Α’ εξυπηρετεί σήμερα, Σάββατο, μόνο παιδιά ηλικίας 5 – 11 ετών, κατόπιν ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού ή με walk in. Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου είναι από τις 08:00 μέχρι τις 14:00.

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα που θα εξυπηρετούν μόνο παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 11 ετών, λειτουργούν σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών των συγκεκριμένων ηλικιών.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2022 θα λειτουργήσει και το εμβολιαστικό κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – σημείο Α’ για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), από τις 08:00 μέχρι τις 14:00.

Σημειώνει ότι στις πιο πάνω ημερομηνίες θα παρέχεται η δυνατότητα εμβολιασμού σε παιδιά, τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι για τον εμβολιασμό των παιδιών, θα πρέπει να προσκομίζεται έντυπο συγκατάθεσης υπογεγραμμένο και από τους δύο γονείς.