Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στις 5:30 χθες το απόγευμα, στον 8ο δρόμο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό, ο οποίος επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με ποδήλατο που οδηγούσε 12χρονος μαθητής από τη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση το ποδήλατο ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα ο 12χρονος να τραυματιστεί στο πόδι και να μεταφερθεί προληπτικά στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Από τις περιγραφές που έχουν δοθεί, το όχημα που αναζητείται είναι τύπου σαλούν, πιθανόν μάρκας Jaguar X Type, χρώματος αργυρού ή χρυσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω αυτοκινήτου ή και του υπεύθυνου οδηγού ή ιδιοκτήτη του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805252 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.