Ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και πάνω από 30 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια έντονων αναταράξεων σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη χθες Δευτέρα.
Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777 στο οποίο επέβαιναν 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος προσγειώθηκε εν τέλει στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης.
Οι εικόνες μέσα από το αεροσκάφος, είναι συγκλονιστικές, με επιβάτες να ουρλιάζουν, να προσπαθούν να κρατηθούν από τις θέσεις και να προσεύχονται, ενώ αντικείμενα πετάγονται, την ώρα της ανατάραξης.
Το αεροσκάφος, λόγω των αναταράξεων, έχασε 6.000 πόδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν το μέγεθος των αναταράξεων. Στο πάτωμα έχουν πέσει οι δίσκοι με τα φαγητά που προορίζονταν για τους επιβάτες.
Τοπικά συνεργεία πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Samitivej Srinakarin βρέθηκαν στο σημείο για να μεταφέρουν τραυματίες για περίθαλψη. Οι εικόνες δείχνουν σειρά από ασθενοφόρα που κατευθύνονται στο σημείο.
Η Singapore Airlines εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού και σημειώνει ότι προτεραιότητα είναι η παροχή της απαραίτητης βοήθειας. Για τον σκοπό αυτό στέλνει μια ομάδα στην Μπανγκόγκ, όπου προσγειώθηκε εκτάκτως το αεροπλάνο