Δεν θα τερματιστεί η παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις με την μετακίνηση λειτουργού της υπηρεσίας από το ΚΕΠ στο Πελέντρι, ανέφερε στο Κανάλι 6 κυβερνητική πηγή, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στις κοινότητες της περιοχής για τη μετακίνηση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι υπηρεσίες αυτές μπορούν αφενός να παρέχονται ηλεκτρονικά και αφετέρου για πολίτες που δεν έχουν τη γνώση να αξιοποιήσουν την τεχνολογία, θα επιμορφωθούν άλλοι λειτουργοί του ΚΕΠ, για να τους υποβοηθούν να συμπληρώνουν τα έντυπα αιτήσεων.

Περεταίρω, για τις πληρωμές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις πέραν του ότι κι αυτές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά, την τελευταία εβδομάδα κάθε μηνός θα μεταβαίνει λειτουργός στο ΚΕΠ Πελεντρίου για να λειτουργεί ταμείο, ώστε να δέχεται πληρωμές.

Όπως μας λέχθηκε ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται επισκεφθούν το ΚΕΠ στο Πελέντρι η Διευθύντρια των Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ευαγγελία Γεωργιάδου, με τον Επίτροπο Ορεινων Κοινοτήτων Κώστα Χαμπιαούρη.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6, υπήρξε δέκτης παραπόνων για τη μετακίνηση του λειτουργού των Κοινωνικών Ασφαλίσεων από το ΚΕΠ στο Πελέντρι, ενώ παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού, Λευτέρης Περικλή.