Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε με δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω Zoom σήμερα το πρωί την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Socios.com και την πλατφόρμα Chiliz.

H πλατφόρμα Chiliz Exchange είναι η πρώτη blockchain πλατφόρμα ανταλλαγής sports tokens, ενώ η Socios είναι μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2006 και που εδρεύει στην Μάλτα.

Στόχος της Socios είναι να δίνει φωνή στους οπαδούς των ομάδων με τις οποίες συνεργάζεται. Επίσης όπως ανέφερε σήμερα ο διευθυντής της Chiliz, Alexander Dreyfus, η Socios συνεργάζεται μεταξύ άλλων με τις Barcelona, PSG, Juventus, Atletico Madrid, Roma και Galatasaray.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα θα μπορούν μέσω της εφαρμογής κινητού Socios να συμμετέχουν σε διάφορες δημοσκοπήσεις τις οποίες θα τους παραθέτει ο επίσημος Απόλλωνας. Οι δημοσκοπήσεις θα αφορούν θέματα που αφορούν την ομάδα και ως εκ τούτου οι Απολλωνίστες θα μπορούν να έχουν λόγο σε αποφάσεις της ομάδας τους.

Σε αρχικό στάδιο οι δημοσκοπήσεις θα αφορούν κυρίως εμπορικά θέματα του Απόλλωνα.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα θα μπορούν να συμμετέχουν στις δημοσκοπήσεις που θα κάνει η ομάδα τους στην συγκεκριμένη εφαρμογή από την ερχόμενη Τρίτη 25 Αυγούστου. Σημαντικό να αναφερθεί ότι για να μπορεί κανείς να ψηφίζει θα πρέπει πρώτα να έχει το επίσημο fan token του Απόλλωνα, που θα το προμηθεύονται μέσω της εφαρμογής Socios.

Κωνσταντίνος Νικολάου