Διαδοχικές σεισμικές δονήσεις έντασης 4,3, 4,8 και 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Εύβοια το μεσημέρι οι οποίες έγιναν αισθητές στη Στερεά Ελλάδα και την Αθήνα.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν λίγο πάνω από τα 14 χιλιόμετρα.

Ήδη έχουν καταγραφεί ζημιές σε σπίτια, με μεγάλες ρωγμές σε κατοικίες και κατολισθήσεις σε αρκετά σημεία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η καταγραφή των ζημιών από τις αρχές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Δήμαρχος Μαντουδίου έκαμε λόγο για εκτεταμένες κατολισθήσεις, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.