Έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα πτήσεων της Cyprus Airways, οι οποίες σημειώθηκαν τις τελευταίες βδομάδες εξαιτίας απρόβλεπτων καθυστερήσεων στην παράδοση των νέων αεροσκαφών Airbus A220.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι παρά τις προληπτικές της προσπάθειες να μειώσουν τον αντίκτυπο αυτής της καθυστέρησης, “η τρέχουσα κατάσταση μας αναγκάζει να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας τις τελευταίες εβδομάδες. Αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές μπορεί να έχουν προκαλέσει ταλαιπωρία και απογοήτευση, και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους επηρεαζόμενους επιβάτες”.

Οι αλλαγές που έγιναν αφορούν κυρίως μείωση συχνότητας πτήσεων στις επηρεασμένες διαδρομές και όχι πλήρεις ακυρώσεις. Η εταιρεία σημειώνει ότι όλοι οι επηρεασμένοι πελάτες έχουν λάβει ειδοποιήσεις με διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών να επανακλείσουν σε άλλες πτήσεις ή να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Σημειώνει, ακόμα ότι πρόσθετοι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών θα είναι διαθέσιμοι για να χειρίζονται ερωτήσεις και να παρέχουν βοήθεια άμεσα μέσω: [email protected]

Πηγή: ΚΥΠΕ