Αφάνταστη ταλαιπωρία υπέστησαν γύρω στα 15 παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό και στο νηπιαγωγείο, στο περιφερειακό σχολείο της Ιαματικής αφού αναγκάστηκαν να παραμείνουν για 4 περίπου ώρες μέσα στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο σχολείο λόγω της ακαταλληλότητας του δρόμου.

Από τις χθεσινές βροχές ο δρόμος Διερώνας – Αρακαπά έχει καταστεί επικίνδυνος από τις κατολισθήσεις βράχων και ο κοινοτάρχης Διερώνας Βάσος Μενελάου είχε δηλώσει ότι σήμερα δεν θα επιτρέψει την διέλευση του λεωφορείου που μεταφέρει τους μαθητές.

Το λεωφορείο ωστόσο έκανε κανονικά την διαδρομή του το πρωί, και παρέλαβε τα παιδιά για να τα μεταφέρει στο σχολείο.

Ωστόσο ο κοινοτάρχης Διερώνας για λόγους ασφαλείας δεν επέτρεψε την διέλευση του λεωφορείου με αποτέλεσμα τα παιδιά να παραμείνουν μέχρι τις 11 το πρωί μέσα στο λεωφορείο ώσπου να τα παραλάβουν οι γονείς τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αστυνομία και συνεργεία της επαρχιακής διοίκησης βρίσκονται στην περιοχή για καθαρισμό της περιοχής ενώ ο δρόμος έχει κλείσει για όλα τα οχήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο δρόμος Διερώνας – Αρακαπά θα παραμείνει κλειστός, μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες από τα αρμόδια τμήματα, ώστε να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.