Ο Δήμος Λεμεσού εξαγγέλλει την πραγματοποίηση των «Λεμεσίων 2022» και προσκαλεί ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία, ομάδες και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να δηλώσουν συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του, αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και την αίτηση μπορούν να εξασφαλιστούν από το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] ή καλώντας στο τηλέφωνο 25 884524.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις των Λεμεσίων θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η ανακοίνωση υποδεικνύει ότι τα «Λεμέσια», η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που έχει πλέον καταστεί θεσμός, συμπληρώνουν φέτος 23 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα, τόσο της πόλης όσο και ολόκληρης της Κύπρου.

«Διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των προηγούμενων χρόνων και με την προσθήκη ακόμη περισσότερων αθλημάτων, η μεγαλειώδης αθλητική γιορτή υπόσχεται να προσφέρει και αυτή τη χρονιά ένα μοναδικό θέαμα που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους», καταλήγει η ανακοίνωση.