Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν κτίρια στην επαρχία Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας, καταστρέφοντας πολλά σπίτια και σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο, αναπληρωτής επικεφαλής της ουκρανικής προεδρίας.

Ένας αξιωματούχος της πόλης Ζαπορίζια ανέφερε ότι κτίρια χτυπήθηκαν στα προάστια της πόλης και ορισμένοι ρωσικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν.

Σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν στο Κίεβο και σε ολόκληρη την Ουκρανία και οι ουκρανικές αρχές έκαναν λόγο για νέο κύμα ρωσικής πυραυλικής επίθεσης.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας του Κιέβου τόνισε ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας έχουν τεθεί σε λειτουργία στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν σε καταφύγια.

Ένας πάροχος ενέργειας ανακοίνωσε ότι η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί στη βόρεια επαρχία Σούμι από τις τελευταίες πυραυλικές επιθέσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.