Ο κόσμος διψά για μια αλλαγή διακυβέρνησης στον τόπο μας, δήλωσε στην εκπομπή του Σταθμού μας «Ελεύθερα κι Ωραία» ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης.

Σημείωσε ότι με την συνδρομή των συνεργατών του έχει καταρτιστεί ένα πλαίσιο θέσεων, το οποίο θα τεθεί ενώπιον του κοινού, οργανωμένων συνόλων και κομμάτων για να το κρίνουν και να το «εμβολιάσουν».

Όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης οι θέσεις του συμπυκνώνονται σε τρείς άξονες. Πρώτον, το «Τίμιο κράτος» στο οποίο πρέπει να υπάρχει διαφάνεια για να μην προάγεται η διαφθορά όπως συμβαίνει σήμερα.

Δεύτερος πυλώνας είναι η «Κύπρος του 2035» και τρίτος «η λύση συμφέρει».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με το ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία και το ενδεχόμενο αύξησης του, ο κ. Δημητριάδης επισήμανε ότι είναι νομικά εφικτό το κράτος σε περίπτωση επιβολής προστίμου εκατομμυρίων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ζητήσει να πληρωθεί το 14% του ΦΠΑ από τις αιτήσεις των «χρυσών» διαβατηρίων για τις οποίες λανθασμένα δεν πληρώθηκε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη των εκπομπή εδώ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.