Αριθμός Σύρων που κατοικούν στο κτιριακό συγκρότημα της Χλώρακας, που βρίσκεται τις μέρες αυτές στη δίνη των καταγγελιών για την γκετοποίηση της κοινότητας, διαδήλωσαν σήμερα ειρηνικά έξω από τα γραφεία του Τμήματος Υδάτων Πάφου, στη Γεροσκήπου.

Οι διαμαρτυρόμενοι Σύροι, που ανέφεραν ότι διαμένουν νόμιμα στη Χλώρακα, αξίωσαν την επανασύνδεση της παροχής νερού στα υποστατικά τους, αναφέροντας ότι από τον Απρίλιο του 2018 δεν έχουν νερό, με απόφαση και ενέργειες του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Τόνισαν ότι το νερό είναι αγαθό για όλους και υποστήριξαν ότι αναγκάζονται να ζουν υπό πρωτόγονες συνθήκες χωρίς να έχουν, όπως υποστήριξαν, ευθύνη οι ίδιοι, αλλά λόγω των διαφωνιών των τοπικών και κρατικών αρχών με τον ιδιοκτήτη του κτιριακού συγκροτήματος.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.