Έχουν υπογραφεί πρόσφατα τα συμβόλαια μεταξύ του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών και της Υπηρεσίας Τουρκοκυπριακών Περιουσιών, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπτυξη της νέα Λαϊκής υπαίθριας αγοράς του Δήμου, σε συγκεκριμένο τεμάχιο το οποίο βρίσκεται κοντά στο Καλέ Βουνάρι.

Όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου τα σχέδια για τη Λαϊκή Αγορά έχουν ήδη εκπονηθεί και με το που υπογράφηκαν τα συμβόλαια, προκηρύχθηκαν προφορές για κατασκευαστικά έργα.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστασίου αυτό που απομένει πλέον είναι να κατακυρωθεί η προσφορά εντός Ιανουαρίου και να ξεκινήσουν τα έργα.

Εκτιμάται πως μέχρι το Μάρτιο θα ολοκληρωθεί η κατασκευή των στεγάστρων που απαιτούνται, στο χώρο που από τον περασμένο Μάϊο λειτουργούσε προσωρινά η Λαϊκή, μετά το κλείσιμο αγοράς που λειτουργούσε παράνομα στα Πολεμίδια και προκαλούσε οχληρία σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.