Φωτιά ξέσπασε μετά τις 2 και 30 στον Στρόβολο πλησίον των φώτων του πρώην Ορφανίδη.

Όπως ανέφεραν στον Σταθμό μας ακροατές μαύροι καπνοί διακρίνονται από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε σε παλιά άχρηστα υλικά που μαζεύει σε αχρησιμοποίητο κτήριο ο Δήμος Στροβόλου.

Όπως δήλωσε στον Σταθμό μας ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής για κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα και εκσκαφέας του Δήμου  Στροβόλου.

*φωτογραφία αρχείου

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.