Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του καθηγητή Νιαζί Κιζίλγιουρεκ «Μια ιστορία βίας και μνησικακίας», η εκπομπή συζητά αυτή την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, για τη γένεση και την εξέλιξη της εθνοτικής διένεξης στην Κύπρο.

Φιλοξενούμενοι στο ραδιοθάλαμο ο συγγραφέας και ο εκ των επιμελητών των κειμένων του βιβλίου, Δόκτωρ Φιλοσοφίας, Μενέλαος Αβραάμ.

«Ελεύθερα κι ωραία». Κάθε Τετάρτη 17:00-19:00, στο Κανάλι 6 με τον Γιώργο Παυλίδη.

Οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση μέσω μηνυμάτων στο 2626.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.