*Φωτογραφία αρχείου

Σύσκεψης με την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, θα προεδρεύσει τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη σύσκεψη θα γίνει ανασκόπηση της μέχρι σήμερα επιδημιολογικής εικόνας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακούσει τις εισηγήσεις της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας, θα καταγραφούν στα πρακτικά και ακολούθως το Υπουργικό θα αποφασίσει για τυχόν τροποποιήσεις των υφιστάμενων μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.