Το Υπουργείο Εργασίας δεν ζητά ελεγμένους λογαριασμούς από συγκεκριμένες κατηγορίες αυτοτελώς εργαζομένων, αλλά μία δήλωση από εγκεκριμένο λογιστή, δεδομένου ότι όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να τηρούν στοιχειώδη λογιστικά στοιχεία, δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6, ο ανώτερος λειτουργός του Υπουργείου Εργασίας, Άντης Αποστόλου.

Ο κ. Αποστόλου τόνισε πως είναι δικαιολογημένη αυτή η απαίτηση, δεδομένου ότι το κράτος διαθέτει εκατομμύρια ευρώ στήριξης σε μεγάλη μάζα εργαζομένων, καθώς και ότι το κόστος για να εξασφαλίσει κάποιος τη δήλωση του λογιστή δεν είναι απαγορευτικό, σε σχέση με το όφελος που θα έχει από τα σχέδια του Υπουργείου.

 

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.