Την τελευταία της πνοή στη θάλασσα της Λεμεσού άφησε σήμερα 79χρονη, η οποία εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό από ναυαγοσώστη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ναυαγοσώστης εντόπισε αναίσθητη τη γυναίκα στις 07:30 στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Ολυμπίων και με τη βοήθεια λουομένων τη μετέφερε στην ακτή.

Πάρα τις Πρώτες Βοήθειες που της παρασχέθηκαν, η 79χρονη δεν επανέφερε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η σορός επιθεωρήθηκε από μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε πως δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Τα ακριβή αιτία θανάτου της 79χρονης θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.