Στη σύλληψη του 21 ετών οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο τραυματίστηκε κρίσιμα 19χρονη Ελληνοκύπρια και σοβαρά δεύτερη, προέβη το απόγευμα η αστυνομία Λεμεσού. Ο νεαρός συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Στο μεταξύ σε  κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του  νοσοκομείο Λευκωσίας, η  19χρονη Ελληνοκύπρια η οποία υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος.

Σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας της δεύτερης 19χρονης, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα στον αριστερό μηρό και κάταγμα στην λεκάνη και νοσηλεύεται  στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν  ελαφρά και οι 20χρονος και 21χρονος, οι οποίοι έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Το τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα ψες, όταν κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος με συνεπιβάτισσες δύο 19χρονες, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν εξ αντιθέτου και οδηγούσε 21 ετών νεαρός.