Το Υπουργείο Παιδείας εξασφάλισε υγειονομική προστασία για όλα τα παιδιά και δεν υπήρξε δυσμενής διάκριση, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, μετά την ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας για τη φοίτηση των παιδιών με ειδικές ικανότητες στις σχολικές μονάδες.

Ο κ. Προδρόμου εξέφρασε λύπη αν υπό το κράτος, όπως είπε, της πίεσης των διαδικασιών, κάποια παιδιά είχαν διαφορετική πληροφόρηση και προκλήθηκε αναστάτωση.

Ο Υπουργός Παιδείας τόνισε πως η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί, μπορεί αυτές τις μέρες να διέλθει όλες τις περιπτώσεις και τα παιδιά να πάνε στο σχολείο χωρίς να χάσουν μέρες μαθημάτων. Κάλεσε, δε, τους γονείς να συνεργαστούν, διευκρινίζοντας πως δεν ζητείται από αυτούς υπογραφή ευθύνης.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.