Η Μαρία Άνχελα Ολγκίν είχε προγραμματισμένη συνάντηση, αύριο, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, ωστόσο όπως πληροφορείται το ΡΙΚ αυτή έχει επανα-προγραμματιστεί για τις 13 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Ολγκίν προχώρησε στη συγκεκριμένη διαφοροποίηση, αναμένοντας να δει πως θα διαμορφωθούν κάποια δεδομένα κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα στις 7 και 8 Ιουλίου.
Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκονται Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ως επίσης και ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ως εκ τούτου, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, δεν αποκλείεται να τεθούν και τα ευρω-τουρκικά – ενώ ενδέχεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Τούρκου προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.