Θετικά αποτιμάται από τις αρμόδιες κρατικές αρχές, το άνοιγμα της λεωφόρου Αργυρουπόλεως, στον Στρόβολο.

Σε δηλώσεις του στο Κανάλι 6, ο εκτελεστικός μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Γιώργος Ξυψιτής, επισήμανε ότι είκοσι μέρες μετά το άνοιγμα της λεωφόρου Αργυρουπόλεως, παρατηρείται αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης από άλλες οδούς, κάτι που δίνει μια ανάσα στους οδηγούς.

Στην Αργυρουπόλεως διοχετεύεται τόσο της πρωινές, όσο και τις απογευματινές ώρες, αρκετή από την κίνηση από τις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού και Τσερίου, επισήμανε ο μηχανικός των δημοσίων έργων.
Ερωτηθείς σχετικά με παράπονα περίοικων για θέματα ασφάλειας που προκύπτουν, επειδή ο νέος δρόμος γειτνιάζει με κατοικίες, ο κ. Ξυψιτής επισήμανε ότι έχει ληφθεί απόφαση για κατασκευή προστατευτικού κιγκλιδώματος.

Στόχος μας είναι να καθησυχαστούν οι κάτοικοι και να αισθάνονται ασφάλεια, ανέφερε.
Σε σχέση με παράπονα για τον θόρυβο των οχημάτων, ο εκτελεστικός μηχανικός των δημοσίων έργων, ανέφερε ότι δεν προβλεπόταν κάτι σχετικό στο συμβόλαιο του εργολάβου, αφού πρόκειται για δρόμο των πενήντα χιλιομέτρων.

Ωστόσο, πρόσθεσε έχει ληφθεί θα εκπονηθεί ακουστική μελέτη, που θα καταδείξει αν χρειάζεται να ληφθούν περεταίρω αποφάσεις, για το θέμα του θορύβου.

Σημειώνεται ότι τόσο στην Αργυρουπόλεως όσο και σε άλλες οδούς που έχουν παραδοθεί πρόσφατα, εκκρεμεί η δεντροφύτευση στις νησίδες, η οποία σύμφωνα με τα δημόσια έργα, θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα καταγράφονται χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.