Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία Λάρνακας για δύο εγκληματικές ενέργειες στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, οι οποίες διερευνάται εάν συνδέονται μεταξύ τους.
Πρόκειται για υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον οχημάτων ιδιοκτητών πρακτορείου στοιχημάτων και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου 28χρονου Ελλαδίτη, που βρισκόταν σε σχετικά κοντινή απόσταση. Στη περίπτωση ρίψης πυροβολισμών οι ιδιοκτήτες πρακτορείων στοιχημάτων στον Άγιο Θεόδωρο έκαναν το πρωί καταγγελία στην Αστυνομία, αφού διαπίστωσαν ζημιές από πυροβολισμούς σε δύο οχήματά τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά σε αυτοκίνητο σήμερα τα ξημερώματα στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, αφού στο κατεστραμμένο όχημα εντοπίστηκαν υπολείμματα εύφλεκτης ύλης.
Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

