Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ του δήμαρχου Λευκάρων, Σοφοκλή Σοφοκλέους, του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΚΟΤΟΞ), Αντρέα Θεοφυλάκτου και του ιδιοκτήτη της εταιρείας αθλητικού τουρισμού Labella Holidays. Σκοπός της συνάντησης ήταν η υποβοήθηση από την πλευρά της ΚΟΤΟΞ στην αναζωογόνηση των Λευκάρων στα πλαίσια του χειμερινού αθλητικού τουρισμού.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διοργάνωση στα Λεύκαρα διεθνών αγώνων τοξοβολίας, η προετοιμασία όλων των Εθνικών ομάδων της τοξοβολίας, εγχώρια σεμινάρια καθώς και η προσπάθεια διεκδίκησης κογκρέσου ή άλλων σεμιναρίων και εκδηλώσεων με απώτερο στόχο την απευθείας στήριξη του υφυπουργείου Τουρισμού.

Σχετικά με τη συνάντηση ο δήμαρχος Λευκάρων ανέφερε:

«Τώρα θα πρέπει να στηρίξουμε την πατρίδα μας, τον Δήμο μας, τους δημότες μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Χωρίς φοβίες, με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα. Είμαστε δίπλα σας (εννοεί την ΚΟΤΟΞ), σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για το ότι επιλέξατε τα Λεύκαρα. Απαιτώ την στήριξη των αρμόδιων Υπουργείων».

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Θεοφυλάκτου, σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους επιχειρηματίες της γύρω περιοχής, ώστε η ΚΟΤΟΞ να αναπτύξει πλήρως το σχέδιο δράσης της.

Κωνσταντίνος Νικολάου