Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας το οποίο καίγεται ολοκληρωτικά και ρυμουλκήθηκε στην ανοικτή θάλασσα.

Σε ανάρτηση του στην Πλατφόρμα «Χ» ο Ανδέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναφέρει πως δύο στελεχωμένα οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λάρνακας, ανταποκρίθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε σκάφος στην μαρίνα Λάρνακας.

Προσθέτει πως «το σκάφος καίγεται ολοκληρωτικά και έχει ρυμουλκηθεί από το προσωπικό της μαρίνας στην ανοικτή θάλασσα και έξω από τη μαρίνα χωρίς να επηρεάσει άλλα σκάφη».

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ήρθε σε επαφή με «τον υπεύθυνο της Αρχής Λιμένων και ενεργοποιείται ρυμουλκό σκάφος της Αρχής με δυνατότητα κατάσβεσης. Το καιόμενο σκάφος έχει πλησιάσει τα βράχια και πιθανόν να προσαράξει καιόμενο».

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται «σε επιφυλακή στη στεριά και με προσάραξη του σκάφους θα δράσει αναλόγως».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.