Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ προηγείται της Δημοκρατικής Κάμαλα Χάρις κατά δύο μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε χθες, Παρασκευή, η εφημερίδα Wall Street Journal. Η διαφορά αυτή είναι μικρότερη από το περιθώριο στατιστικού σφάλματος της έρευνας, που είναι ±3,1%.

Ο κ. Τραμπ προηγείται με το 49% των προθέσεων ψήφου, έναντι 47% της κυρίας Χάρις, κατά την έρευνα αυτή, σε δείγμα 1.000 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο κ. Τραμπ είχε προβάδισμα 6 εκατοστιαίων μονάδων έναντι του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου Τζο Μπάιντεν, διαπίστωνε προηγούμενη έρευνα της εφημερίδας, προτού ο αρχηγός του κράτους ανακοινώσει την Κυριακή πως αποχωρεί από την κούρσα.

Πηγή: ΑΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.