Επεισόδιο μεταξύ νεαρών από τις δύο εμπλεκόμενες οικογένειες από τη Συρία προηγήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της συμπλοκής μεταξύ 30 τελικά ατόμων που σημειώθηκε στις 9.15 χθες βράδυ στη διασταύρωση της Λεωφόρου Πάφου με Βασιλέως Παύλου στη Λεμεσό, αναστατώνοντας τους περίοικους, όπως προκύπτει από τις εξετάσεις της Αστυνομίας Λεμεσού.

Όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 Αστυνομική πηγή κατά το απογευματινό επεισόδιο για το οποίο ανταποκρίθηκαν και το διερευνούν μέλη του Αστυνομικου σταθμού Αγίου Ιωάννη κτυπήθηκαν νεαροί από την οικογένεια που πραγματοποίησε το βράδυ μαζική επίθεση για λόγυς αντεκδίκησης, στο χώρο διαμονής της άλλης οικογένειας.

Το Κανάλι 6 δέχθηκε το πρωί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής ότι ειδοποιήσαν την Αστυνομία από τις 5 το απόγευμα ότι μαζεύονταν εκεί δεκάδες πρόσωπα που είχαν ξύλα και σίδερα μαζί τους και δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Η αστυνομική πηγή υποστήριξε ότι οι καταγγελίες πιθανότατα αφορούσαν το απογευματινό επεισόδιο για το οποίο υπήρξε ανταπόκριση από την Αστυνομία. Αναφορικά με τα 5 εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε σχέση με την βραδυνή συμπλοκή τα πρόσωπα που αφορουν δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής και οι έρευνες συνεχίζονται.

Για τα όσα επεσυνέβσαν στις 9.15 το βράδυ, μαρτυρίες αναφέρουν πως 30 άτομα, μέλη μια οικογένειας από τη Συρία κρατώντας λοστούς και ξύλα επιτεθηκαν σε μέλη άλλης οικογένειας ομοεθνών τους τραυματίζοντας 2 εξ αυτών και προκαλώντας ζημιές σε 6 οχήματα που ανήκουν στην οικογένεια που δέχθηκε την επίθεση.

Κατά τα επεισόδια τραυματίσθηκαν 43χρονος και 29χρονος που μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο πρώτος φέρει διάσειση και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο 2ος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.