Μια 47χρονη, η Μαρία Παστερκαμπ 47 ετών από την Ουκρανία με κυπριακή υπηκοότητα, μόνιμη κάτοικος Λάνιας είναι το νέο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου. Η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε  θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στις 3 το απόγευμα στον δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή της τραγωδίας, ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους “η 47χρονη οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στο δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν το χωριό Άλασσα παρέκκλινε προς τα αριστερά, αφού διένυσε κάποια απόσταση στο αυλάκι του δρόμου. Στη συνέχεια ανέβηκε σε προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα και αφού επίσης διένυσε άλλη απόσταση, κατέληξε στο χαντάκι του δρόμου. Η άτυχη οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία”.

Η 47χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Όπως είπε ο κ. Χαραλάμπους δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να υπήρχε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, ενώ η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε η άτυχη γυναίκα είναι αντικείμενο διερεύνησης.  Σύμφωνα με την αστυνομία η 47χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας. 

H άτυχη γυναίκα καταλείπει δύο παιδιά, έναν γιο 22 ετών και μία κόρη 19 ετών.