Ακυρώθηκε η Κάρτα Φιλάθλου και των τριών

Στη σύλληψη καταζητούμενων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, αναφορικά με τα έκτροπα που διαδραματιστήκαν στο στάδιο «Άλφα Μέγα» και είχαν ως αποτέλεσμα την μη έναρξη του αγώνα Κυπέλλου Απόλλων – ΑΕΛ.
Πρόκειται για άντρες ηλικίας 39, 28 και 21 ετών, όλοι κάτοικοι επαρχίας Λεμεσού, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Αστυνομία επικοινώνησε με την αρμόδια Αρχή, και ήδη ακυρώθηκε η Κάρτα Φιλάθλου και των τριών, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους.
Σε σχέση με τον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα, τέταρτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 30 ετών, στις 25 Ιανουαρίου κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της άσεμνης χειρονομίας, όπου παραδέχθηκε ενοχή και την επόμενη μέρα της σύλληψης του καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου ορίστηκε για ακρόαση στις 27 Φεβρουαρίου.
Tα 3 πρόσωπα θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.